Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/45826| Title: | Revalorización de residuos de arándano: extracción polifenólica con tecnologías emergentes y convencionales |
| Other Titles: | Revalorization of blueberry residues: Phenolic extraction using emerging and conventional technologies |
| Authors: | Herrera Dutan, Edgar Vinicio |
| Keywords: | Extracción fluidos presurizados Polifenoles Antocianinas Residuos de arándanos Ultrasonido |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 2. Ingeniería y Tecnología |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 2.11.1 Alimentos y Bebidas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 2.11 Otras Ingenierias y Tecnologías |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0521 - Ciencias Ambientales |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 052 - Medio Ambiente |
| Issue Date: | 2024 |
| metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 11, número 31 |
| metadata.dc.source: | Revista Iberoamericana de Viticultura Agroindustria y Ruralidad |
| metadata.dc.identifier.doi: | 10.35588/rivar.v10i31.5975 |
| metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
| Abstract: | |
| Description: | |
| URI: | https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/45826 https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85197948002&doi=10.35588%2frivar.v10i31.5975&partnerID=40&md5=7821ce0ece76dad13e477149c79d1a81 |
| metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://revistarivar.cl/index.php/es/ |
| ISSN: | 0719-4994 |
| Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| documento.pdf | 326.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
| ||||||||||
