Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41871| Title: | Efecto de la harina de ají (Capsicumm Annuum Var. Bremisculum) sobre los índices productivos de pollos |
| Other Titles: | Effect of chili flour (Capsicumm Annuum Var. Bremisculum) on the productive indices of chickens |
| Authors: | Astudillo Riera, Fabian Manuel Perez Pintado, Ana Cecilia Miranda Yuquilema, Jose Efrain Astudillo Vallejo, Kevin Fabian |
| metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Miranda Yuquilema, Jose Efrain, jose.miranda@ucuenca.edu.ec |
| Keywords: | Aditivos alimentarios Pesos de órganos Mortalidad Ganancia de peso |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 4. Ciencias Agrícolas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 4.3.1 Ciencias veterinarias |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 4.3 Medicina Veterinaria |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 08 - Agricultura, Silvicultura, Pesca y Veterinaria |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0841 - Veterinaria |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 084 - Veterinaria |
| Issue Date: | 2020 |
| metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 30, número 3 |
| metadata.dc.source: | Revista Científica de la Facultad de Ciencias Veterinarias de la Universidad del Zulia |
| metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
| Description: | |
| URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41871 https://produccioncientificaluz.org/index.php/cientifica/article/view/35742 |
| metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://produccioncientificaluz.org/ |
| ISSN: | 0798-2259, e 2477-944X |
| Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| documento.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
| ||||||||||
