Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/37852| Title: | Dinámicas del sector gastronómico en relación al uso de la tecnología en tiempos de COVID-19 |
| Other Titles: | Dynamics of the gastronomic sector concerning the use of technology in times of COVID-19 |
| Authors: | Ordoñez Ordoñez, Stephany Pamela Quiroga Coronel, Evelyn Dayana Galarza Cordero, Miguel Ángel Espinoza Figueroa, Freddy Edgar |
| metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Ordoñez Ordoñez, Stephany Pamela, stephany.ordonez@ucuenca.edu.ec |
| Keywords: | COVID-19 Gastronomía Tecnología Adaptación Innovación |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 5. Ciencias Sociales |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 5.9.2 Turismo y Desarrollo Social |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 5.9 Otras Ciencias Sociales |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 03 - Ciencias Sociales, Periodismo e Información |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0314 - Sociología y Estudios Culturales |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 031 - Ciencias Sociales y Ciencias del Comportamiento |
| Issue Date: | 2021 |
| metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 2, número 4 |
| metadata.dc.source: | Uleam Bahía Magazine |
| metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
| Abstract: | |
| Description: | |
| URI: | https://revistas.uleam.edu.ec/index.php/uleam_bahia_magazine/article/view/180/226 |
| metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://revistas.uleam.edu.ec/index.php/uleam_bahia_magazine |
| ISSN: | 2600-6006 |
| Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| documento.pdf | document | 434.42 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
| ||||||||||

