Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/30050| Title: | Alimentos y cocina en Guayaquil y su comarca según la "relación histórica del viaje a la América Meridional" de Jorge Juan y Antonio de Ulloa (1748) |
| Authors: | Martínez Borrero, Juan |
| metadata.dc.ucuenca.nombrerevista: | Cuatro Sentidos |
| Keywords: | Cocina Alimentacion America Meridional Preparacion De Alimentos |
| Issue Date: | 2007 |
| metadata.dc.ucuenca.paginacion: | Páginas 32-35 |
| metadata.dc.description.numberSequence: | |
| Publisher: | Universidad de Cuenca |
| metadata.dc.description.city: | |
| metadata.dc.type: | Article |
| Description: | |
| URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/30050 |
| Appears in Collections: | No. 1 (2007) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Alimentación y cocina en Guayaquil y su comarca.pdf | texto completo | 1.72 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
| ||||||||||

