Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/44758| Title: | Study of Essential Amino Acids’ Bioaccessibility in a Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Amaranth (Amaranthus caudatus) Supplements for Ecuadorian Adolescents |
| Authors: | Ortiz Ulloa, Johana |
| Keywords: | Quinoa Amaranth Precooked flours In vitro digestion Bioaccessibility Essential amino acids |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 1. Ciencias Naturales y Exactas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 1.4.7 Química Análitica |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 1.4 Ciencias Químicas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0512 - Bioquímica |
| metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 051 - Ciencias Biológicas y Afines |
| Issue Date: | 2023 |
| metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 26, número 1 |
| metadata.dc.source: | Biology and Life Sciences Forum |
| metadata.dc.identifier.doi: | 10.3390/Foods2023-15001 |
| metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
| Abstract: | |
| URI: | https://www.mdpi.com/2673-9976/26/1/108 |
| metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://www.mdpi.com/journal/blsf |
| ISSN: | 2673-9976 |
| Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| documento.pdf | 269.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
| ||||||||||
